.
Laura Tesoro
donderdag 17 maart 2022

Laura Tesoro: “Ik word daar heel onzeker van”

Mode is haar meer en meer beginnen interesseren

Als artieste staat Laura Tesoro vaak in de spotlights. Mensen zijn fan van haar muziek of zijn haar als een stijlvoorbeeld. Ze kopiëren haar look, en kijken heel erg naar haar op. Maar zelf kijkt Laura ook naar heel wat mensen op. Waaronder Ariana Grande.

“Zij ziet er altijd fantastisch uit. Van haar vind je gewoon geen lelijke foto. Maar het lijkt me dat je een enorme inspanning moet leveren om er altijd zo perfect uit te zien. Ik zou er heel onzeker van worden. Ik heb dat nu al. Als ik een week opnames heb gehad voor ‘The Voice’ en dan ’s avonds thuiskom, me ontschmink en de extensions uit mijn haar doe, vraag ik me vaak af: ‘Wie is dat?’. Louter omdat ik het dan al zo gewend ben om mezelf in de perfecte versie te zien”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Maar kledij en mode is ook iets heel boeiends, vindt Laura. “Het is interessant hoe je met kleren een onderscheid kunt maken. Tussen Laura Tesoro, de presentatrice, Laura de zangeres en Laura in haar vrije tijd. Ik vind het cool hoe je met styling een duidelijk imago kan plakken op die verschillende rollen. Het is echt iets waar ik de laatste jaren mee ben beginnen te spelen. Het is altijd Laura Tesoro, maar wel telkens een andere kant die je belicht.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro