.
Laura Tesoro
woensdag 30 maart 2022

Laura Tesoro: “Ik schreef het nummer speciaal voor hem”

Het is een teken van appreciatie

We hebben er eventjes op moeten wachten maar Laura Tesoro is binnenkort terug met nieuwe muziek. De titel van het nieuwe nummer is ‘Not Easy’ en zij die Laura volgen op TikTok hebben ondertussen al een stukje van het nummer kunnen horen.

Het nummer lijkt uit het leven gegrepen en lijkt op Laura’s relatie met Jordan te slaan. “Ik heb de song speciaal voor hem geschreven, als een soort van appreciatie. We zien elkaar doodgraag en nog elke dag ben ik heel gelukkig met Jordan in mijn leven. We zijn echt wel beste maatjes en kunnen over alles praten”, vertelt Laura aan Story. Met het nummer wil Laura ook alle roddels van tafel vegen die onlangs over het koppel zijn verspreid.

Jordan is enthousiast over het nummer. “Hij vindt het heel mooi en apprecieert het enorm. Het is ook niet de eerste keer dat ik een nummer voor hem uitbreng. Op mijn debuutalbum Limits beschreef ik in het liedje ‘Minutes’ wat ik voor hem voel en hoe ik onze relatie zie: twee harten, één blik. En dat dit mooie verhaal nooit mag stoppen.”