.
Laura Tesoro
dinsdag 11 juni 2024

Laura Tesoro: “Ik heb het moeilijk om mezelf dan te zien” 

Ze straalt nochtans altijd 

Laura Tesoro is nog jong en ook zij wordt vaak geconfronteerd met negatieve reacties op haar uiterlijk op sociale media. Onterecht natuurlijk want Laura ziet er fantastisch uit.

Ze moet ook toegeven dat er wel nog wat werk is aan de zelfliefde voor zichzelf, maar dat het wel betert naarmate ze ouder wordt. Maar ze moet net zo goed toegeven dat ze hier en daar wel wat complexen heeft.

“Voor mijn job word ik altijd volledig opgemaakt. Ik zie er dan altijd uit als de beste versie van mezelf. Ik heb het er soms moeilijk mee om dan ’s morgens op te staan en mezelf in de spiegel te zien. Het verschil is volgens mij best groot. Anderen zeggen dat dat niet zo is, maar in mijn hoofd heb ik twee gezichten: de Laura Tesoro van op tv of op het podium en de Laura Tesoro die gewoon naar de supermarkt gaat. Met die laatste worstel ik soms omdat ik altijd dat ideaalbeeld probeer te evenaren, maar dat is natuurlijk niet realistisch. Ik probeer daar wel aan te werken”, zegt ze in Flair.

Ideaalbeelden, we zien ze allemaal passeren op sociale media. De een is er al wat vatbaarder voor dan de ander. Gelukkig valt het bij Laura goed mee.

“Mijn eigen ideaalbeeld is geen weerspiegeling van het stereotiepe ideaalbeeld. Het is gewoon de beste versie van mezelf. Ik vind het net mooi als mensen er anders uitzien. Iemand die uniek is en op niemand anders lijkt, vind ik mooier dan iemand die eruitziet als dertien in een dozijn.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro