.
Laura Tesoro
donderdag 9 mei 2024

Laura Tesoro: “Ik blijf zoeken naar de goeie manier”

Ze is al veel zelfzekerder geworden

Zo’n 10 jaar geleden nam Laura Tesoro deel aan ‘The Voice Van Vlaanderen’ waar ze in het team van Koen Wauters terechtkwam. Ondertussen is ze 27 en een vaste waarde geworden op VTM. Ze krijgt er vele kansen en die grijpt ze met beide handen.

“Ik ben blij met de ruimte die ik krijg om te groeien en bij te leren door leuke programma's te kunnen maken. Ik hoop dat ik de voorbije jaren op die manier beter geworden ben in mijn job. Doordat ik stappen vooruit zette, werd ik zelfzekerder. Toch blijft het elke keer spannend als ik een podium op moet om te presenteren. Je stelt je toch ergens kwetsbaar op. Het wordt leuker en makkelijker als je vol zelfvertrouwen zit en je je veilig voelt in een omgeving. Die feel heb ik zeker bij VTM. Ik word er supergoed begeleid door een professionele crew”, zegt Laura in Primo.

Als artiest, presentatrice, actrice, enzovoort heeft Laura natuurlijk nog altijd marge om te groeien. En ze weet zelf ook heel goed waar ze aan moet werken.

“Ik blijf zoeken naar manieren om de stress te verminderen om zo mijn presentaties beter te doen. Misschien komt dat op termijn van pas bij andere soorten programma's. Ik wil verschillende dingen uitproberen, maar ik heb niet echt een wishlist of een concrete droom. Ik krijg nu al superleuke kansen. Als ik dit nog even kan doen, is dat al een wens die uitgekomen is.”