.
Laura Tesoro
zondag 24 juli 2022

Laura Tesoro geeft update over gezondheidstoestand: goed en minder goed nieuws

"Sorry..."

Afgelopen week kreeg Laura Tesoro van de dokter de goede raad om enkele dagen te zwijgen omdat zij stemproblemen heeft. Enkele dagen de stembanden laten rusten zou het herstel versnellen. Maar enkele dagen voor de opnames van 'Tien Om Te Zien' was dat bijzonder slecht nieuws. Zou Laura Tesoro kunnen presenteren? Zou zij haar liedje op woensdag kunnen zingen? Eén en ander bleef lange tijd onduidelijk, maar ondertussen is de knoop doorgehakt. De zangeres en presentatrice heeft goed en minder goed nieuws.
Willen wij meteen met het minder goede nieuws starten?

Wel, Laura Tesoro zal aanstaande woensdag niet zingen tijdens de opname van 'Tien Om Te Zien' in Westende. "Het spijt me ten zeerste", reageert een teleurgestelde Laura Tesoro. Maar, er is ook goed nieuws: Laura zal het programma toch mee presenteren. Zij kreeg namelijk groen licht om het programma drie dagen lang mee te presenteren, maar dan wel op één voorwaarde: dat zij alleen de presentaties doet. En dat betekent dus dat zij enkel en alleen tijdens de show mag presenteren. "Backstage zal ik dus zwijgen", lacht Laura Tesoro.

Eerlijk? We hebben toch een beetje medelijden met Laura en dat vooral omdat wij weten dat zij oh zo graag praat en dat zij maandag, dinsdag en woensdag mensen gaat zien met wie zij dolgraag een woordje zou wisselen. Succes Laura en doe dat goed!!!

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Laura Tesoro