.
News Image

Laura Tesoro geeft toe niet perfect te zijn: “Ik kan dat niet”

Laura Tesoro kan veel, maar dit kan zij écht niet in haar eentje.


Deze week zie je haar in de finale van ‘The Voice Kids’ en ook in ‘Een echte job’ en wie weet duikt Laura Tesoro ook nog wel in een ander tv-programma op. Laura Tesoro is echt overal, VTM heeft het echt wel voor de 24-jarige zangeres en presentatrice.



De afgelopen zes maanden zijn voor Laura Tesoro nog geen klein beetje anders gelopen dan oorspronkelijk voorzien was. Normaal gezien had het een drukke zomer moeten worden, maar dan kwam er midden maart die vervelende lockdown. Plots waren alle concerten geschrapt en dat was een serieuze tegenvaller voor de zangeres.



“Het is een atypische periode zonder optredens, dus ik gebruik mijn tijd nu volop om aan nieuwe muziek te werken”, vertelt Laura Tesoro in Dag Allemaal. “Maar ik zal eerlijk zijn, alleen in mijn living een lied schrijven, dat lukt mij maar héél moeilijk. Milo Meskens schreef een wereldnummer tijdens de lockdown, maar ik kan dat niet. Daarvoor zijn mijn capaciteiten als muzikant te beperkt. Ik heb mensen rondom mij nodig om te creëren”, geeft Laura Tesoro in het weekblad toe. “Een nieuwe plaat is zeker nog niet voor volgende week”, lacht Laura Tesoro. Zo snel hoeft het nu ook weer niet, haar debuutalbum ‘Limits’ verscheen pas in november en daar hebben we jaren op moeten wachten. Neen, Laura neemt beter haar tijd om muziek te maken, het zijn er ook niet de tijden voor om halsoverkop met nieuwe muziek te komen.

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro

Bio van Eric Goens