.
Laura Tesoro
donderdag 3 augustus 2023

Laura Tesoro: “Dat zou raar zijn voor een zomerprogramma” 

Ze moet soms op de tanden bijten 

Het beviel de makers van ‘Tien Om Te Zien’ vorig jaar zo goed dat men het presentatieteam van het programma ook dit jaar niet heeft veranderd. Opnieuw loodsen Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Willy Sommers en Anne De Baetzelier je door het programma en praten ze de grootste hits aan elkaar.

Laura Tesoro is blij dat ze er ook dit jaar weer bij mag zijn. Vorig jaar begonnen de opnames voor haar wat in mineur met stemproblemen, maar daar heeft ze dit jaar gelukkig geen last van.

“Ik moest toen zoveel mogelijk zwijgen. Niet makkelijk als je moet presenteren. Dus ik deed enkel mijn mond open tijdens de opnames. Ondertussen heb ik die stemproblemen wel onder controle. Ik volg wekelijks lessen stemtechniek en draag nu nog meer zorg voor mijn stem”, zegt Laura in Story.

Haar stem is natuurlijk erg belangrijk voor Laura en ook tijdens de opnames is het toch opletten geblazen dat ze geen verkoudheid oploopt. De opnames van ‘TOTZ’ vinden nog altijd aan zee plaats.

“In een dikke winterjas presenteren zou wat raar zijn voor een zomerprogramma, dus het is af en toe wat op de tanden bijten. Maar tussen de presentaties door loop ik wel vaak rond met een jas of een dekentje. En de muziek warmt ons op.”

Bekijk ook deze items over Tien om te Zien: De Zomer van...: