.
Special Forces, Laura Tesoro
zaterdag 27 mei 2023

Laura Tesoro: “Dat tart alle verbeelding” 

Ze begon er niet onvoorbereid aan 

Een training bij de special forces, het valt niet te onderschatten. Vraag dat maar aan Laura Tesoro. Zij nam op VTM deel aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’ deel aan de zwaarste training ter wereld. En dat doet ze meer dan uitstekend.

Heel Vlaanderen is vol lof over de zangeres die tot het uiterste gaat en zich graag wil bewijzen aan anderen en aan heel Vlaanderen.

“Ik heb altijd al zoiets willen doen. Maar amai, wat we daar in Marokko hebben meegemaakt… Dat tart alle verbeelding. Bij deze ‘bootcamp’ werden echt de extremen opgezocht”, vertelt ze in Tv Familie.

Laura stemde toe zonder echt goed te beseffen waar ze aan begon. Het werd één van de zotste avonturen van haar leven, en ze zou niet twijfelen mocht ze het nog een keertje opnieuw kunnen doen.

“Al zou ik dan wel beter voorbereid zijn. We kregen op voorhand richtlijnen van hoeveel push-ups en dergelijke we moesten kunnen. Maar dat was slechts de basis. De oververmoeidheid, weinig slapen en een heel ander voedingspatroon zouden het nog veel zwaarder maken. Waardoor de push-ups ook nog zwaarder werden. Fysiek en mentaal ga je werkelijk tot het uiterste.”