.
Laura Tesoro
zaterdag 23 maart 2024

Laura Tesoro: “Dat stopt nooit”

Je moet blijven gaan als artiest

Toen Laura Tesoro voor de eerste keer deelnam aan ‘Liefde Voor Muziek’ was ze het kneusje van de groep. Al haar collega’s hadden zoveel meer ervaring en dat voelde soms heel onwennig voor zichzelf.

Tijdens de 10de editie van het populaire programma is ze er opnieuw bij. Nu heeft ze al heel wat meer liedjes en heeft ze ook al heel wat meer ervaring op gedaan. Toch had ze niet het gevoel dat ze zich niet meer moet bewijzen.

“Als artiest moet je je altijd bewijzen, dat stopt nooit. Maar destijds las ik vaak dat ik niets te zoeken had in Liefde voor Muziek - gelukkig pas nadat alles was opgenomen. Ik ga niet beweren dat kritiek me niets doet, maar op den duur kan je er wel beter tegen”, begint ze in Story.

Ook op muzikaal vlak heeft ze veel meer zelfvertrouwen en dat hoor je ook aan de muziek. Ze durft nu veel meer dan vroeger.

“Ik heb wat geëxperimenteerd, dingen gedaan die ik anders niet doe. Ik heb zeker niet op safe gespeeld. Zo breng ik covers die de artiesten, maar ook het publiek, niet verwachten. Je kan verrassen en imponeren, en dat is leuk.”