.
Laura Tesoro
zaterdag 10 december 2022

Laura Tesoro: “Dat kan me enorm kwaad maken”

Ze heeft het van haar vader

Heel wat mensen gaan graag boksen om al hun frustraties er eens goed te kunnen uitslaan. Laura Tesoro deed het omdat het haar werd gevraagd door VTM. Zij nam deel aan ‘Boxing Stars’ en sloeg zo Astrid Coppens en Bieke Ilegems tegen de mat.

“Die interesse in vechtsporten heb ik van mijn vader, net als zijn temperament. Als je kwaad bent, kan het deugd doen om een potje te boksen, maar in het dagelijkse leven is dat niet echt een oplossing natuurlijk”, zegt Laura in Humo.

Als Laura iets van het hart moet, dan doet ze dat vaak door eens goed keihard ruzie te maken. “Ik krop niets op en gooi alles er uit, dat is een hele ontlading. Maar je moet het daarna wel uitpraten natuurlijk.”

Zo houdt Laura zich ook niet in om met haar platenfirma ruzie te maken. Daar is ze onlangs woedend geworden. Maar na een goed gesprek, hield ze er meteen een goede en nieuwe drive aan over.

“Maar ook racisme kan me enorm kwaad maken. Het erge is dat het vaak voortkomt uit onwetendheid. Mensen die zich het minst in de materie verdiept hebben, verkondigen de felste meningen en strooien de meest racistische opmerkingen rond waar niemand iets aan heeft. Ik kan erg pissig worden van mensen die een kwetsende mening hebben, gewoon om een mening te hebben.”

Bio van Laura Tesoro, Astrid Coppens en Bieke Ilegems