.
Aaron Blommaert, Anne De Baetzelier, Willy Sommers en Laura Tesoro
woensdag 22 juni 2022

Laura Tesoro & Aaron Blommaert hosten samen met Anne & Willy Tien om te zien

Zij zijn er opnieuw bij!

Voor wie verlangt naar een memorabele zomer boordevol muziek, sfeer en ambiance… één adres: de zeedijk van Westende. Daar organiseren Anne De Baetzelier en Willy Sommers tussen 25 juli en 10 augustus het grootste muziekfeest van het jaar. Onder het motto ‘meer plezier met vier’ staan Anne en Willy ook deze keer niet alleen op het podium. Ze krijgen opnieuw versterking van jonkies Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Het gouden TOTZ-kwartet zal het muziekfeest telkens samen aan elkaar praten.

Laura Tesoro: “Bij Tien om te Zien komen mijn passie voor muziek en voor televisie maken samen. Ik kijk er dus enorm naar uit om dit deze zomer meerdere keren te mogen beleven. En dat Tien Om Te Zien bovendien een icoon is uit de televisiegeschiedenis maakt het allemaal nog spannender.”

Aaron Blommaert: “Wie zomer zegt, zegt zon. Wie zon zegt, zegt dijk van Westende. En laat daar nu net het podium van Tien Om Te Zien staan, daar moest ik absoluut bij zijn. VTM heeft mijn gebeden gehoord. Énorm content dat ik terug mag meedoen als presentator bij Tien Om Te Zien. Nóg meer goesting om dit met Laura te doen. We zijn volgens mij een heel goed duo dat dezelfde passie deelt: muziek. En dat is waar het deze zomer om draait. Het was een hele spannende vuurdoop vorig jaar, maar ik heb zoveel zin om daar nog eens te mogen staan! Zin in!

Download onze app voor Android of iOS