.
Laura Omloop
zaterdag 2 juli 2022

Laura Omloop: “Ik moet mezelf opnieuw bewijzen”

Ze is terug met een nieuwe single

In 2009 nam Laura Omloop deel aan ‘Junior Eurosong’ als jodelmeisje. Ze mocht ons land gaan vertegenwoordigen in Oekraïne en ze scoorde daarna nog enkele bescheiden hits. Tot ze op de achtergrond verdween en niet meer actief was in de showbizz.

Maar nu is Laura Omloop terug. Ze heeft een nieuwe single klaar en maakt geen kindermuziek meer zoals vroeger. Maar het jodelen, dat is ze nog niet verleerd.

“Mijn comeback gaat wel gecombineerd met een goeie portie zenuwen. Als kind kon ik het een beetje ondergaan, maar nu begint het allemaal opnieuw. Ik ga me opnieuw moeten bewijzen aan Vlaanderen”, klinkt het in Tv Familie.

Laura moest op zoek naar een nieuw platenlabel en kwam zo bij PIAS terecht. Daar is ze in goed gezelschap van onder andere Bazart, Balthazar en Mama’s Jasje. Bovendien heeft ze ook een nieuwe manager, en die neemt zijn job heel ernstig.

Deze zomer wordt voor Laura nog niet bijzonder druk, met hier en daar een optreden. Maar ze hoopt dat 2023 er toch anders zal uitzien. “Ik hoop dat ik er tegen dan weer helemaal sta. Het is nu al zomer en mijn single is nog maar pas uit. Ik zal sowieso in ieder geval veel bewust op het podium staan dan vroeger.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop