.
Laura Omloop
vrijdag 8 juli 2022

Laura Omloop: “Het werd mentaal allemaal wat veel”

Ze had een zware periode

De comeback van het jaar is toch wel die van Laura Omloop. Meer dan tien jaar geleden was Laura erg populair bij de kinderen, maar nu slaat ze toch een andere weg in. Geen kindermuziek meer voor de zangeres, maar wel muziek voor alle leeftijden.

“Mijn manager noemt het ‘Vlaamse pop met een hoek af’. Ik schrijf ook mee aan de teksten en er zit heel wat positiviteit in. Die boodschap wil ik ook meegeven: met een optimistisch gevoel in het leven staan. Er is al genoeg negativiteit, toch”, luidt het in Tv Familie.

De voorbije jaren waren niet gemakkelijk voor Laura en haar familie. Ze kregen enkele harde klappen te verwerken en Laura ging een zware periode tegemoet.

“k ben toen gestopt met studeren en zingen. Het werd mij mentaal allemaal te veel, snap je. Maar het is dus juist die boodschap die ik wil meegeven: dat het altijd goed komt. Dat moet gewoon! En het is zo: had ik die moeilijke tijd niet meegemaakt, dan was ik niet geweest wie ik nu ben.”

Dus zus van Laura is ondertussen genezen verklaard, maar haar mama is ongeneeslijk ziek en daar zal weinig betering in komen. “Ze wisselt goeie dagen met slechte af en we maken er het beste van.”

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop