.
Laura Lynn
zaterdag 26 maart 2022

Laura Lynn: “Ik had met hem meteen een goede klik”

Ze kan altijd bij hem terecht

Eindelijk mag het weer, eindelijk mag er terug worden opgetreden. En daar is ook zangeres Laura Lynn erg blij om. Ook zij zat de laatste 2 jaren vaak thuis en miste het optreden verschrikkelijk. Ook collega Luc Steeno herkent de situatie. De twee collega’s zijn meer dan collega’s en noemen zichzelf ook gewoon echt vrienden. Speciaal voor deze zomer bundelen ze hun krachten en gaan ze samen optreden.

“In de showbizz blijven de meeste mensen gewoon collega’s, maar met Luc had ik gelijk een goede klik. Vier jaar geleden hebben we samengewerkt voor ‘Ambiance aan zee’. Ik ging toen door een helse periode en Luc heeft me supergoed opgevangen. Hij was er dag en nacht voor mij. Ook vandaag is hij nog steeds een klankbord”, vertelt Laura Lynn in Tv Familie.

Luc wil er zijn voor zijn vrienden en hen helpen waar hij kan. “Het leven is nu eenmaal geen langgerekte goednieuwsshow. De showbizz is soms vluchtig. Het is fijn om met Laura Lynn een gelijkgestemde ziel te hebben met wie ik over meer dan koetjes en kalfjes kan praten. Ik vind haar een straffe powermama.”

Download onze app voor iOS of Android