.
Laura Lieckens uit Blind Getrouwd 2020
vrijdag 13 augustus 2021

Laura Lieckens verloot trouwkleed voor het goede doel

Wat een mooi gebaar!

Dat 'Blind Getrouwd'-deelneemster Laura Lieckens het hart op de juiste plaats heeft, dat weet ondertussen bijna iedereen. Dat bewijst ze ook met haar actie de ze aankondigde op haar Instagrampagina. Daar post Laura het volgende:

“Aandacht! Aandacht! Ik ga mijn trouwkleed verloten! Dit als steun naar Lara toe! En de mensen die ik in mijn omgeving veelt e vroeg heb moeten afgeven. Hoe zal ik te werk gaan: Iedereen kan een lotje van 10 euro kopen voor een bepaalde datum. Een onschuldige hand zal de winnaar kiezen. Het volledige bedrag gaat integraal naar het Leuvense Kankerinstituut. Voor de mogelijke twijfelaars, alles zal rechtstreeks met de bank verlopen en een externe rekening. Houd zeker deze pagina in het oog! En maak kans op mijn trouwkleed van JPC Collection.”

Deze week werd bekend dat Lara Switten was overleden. Lara was een columniste in Nina een populaire blogger op Instagram. Ze had meer dan 134.000 volgers. Lara is ingeslapen na een slepende ziekte

Wie graag kans wil maken op het trouwkleed van Laura houdt maar beter Laura haar instagrampagina in de gaten. Want in augustus nog gaat de inzameling en loting van start.

Mooi initiatief, Laura!

Bio van Laura Lieckens

Meer Over:

Laura Lieckens