.
Laura Lieckens en Yorben De Backer
zondag 24 september 2023

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd zegt voor tweede keer 'ja'

Ze heeft de ware gevonden.

Zaterdag is Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Yorben. De twee gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van familie, vrienden en ander deelnemers aan 'Blind Getrouwd'. In seizoen 5 trouwde Laura in dat programma met Sonny, maar een succes werd dat huwelijk helaas niet. Maar gelukkig vond Laura de ware bij Yorben met wie Laura al enkele jaren gelukkig is.

Mijn zekerheid", noemt zij hem. "Hij geeft me de rust, dat mijn chaotische ik nodig heeft. De man van mijn leven die mij de twee mooiste cadeautjes gaf", schrijft Laura op haar sociale media. En daarmee bedoelt zij haar zoontje Eben en haar stiefdochter Enthe.

Het werd zaterdag een feest om niet snel te vergeten. "Bedankt aan iedereen die er bij was. Later ga ik alles met jullie delen. Ik had er graag nog even in onze bubbel gebleven. Maar jammer genoeg dachten enkele media daar anders over", schrijft Laura.

Tja, de media kwamen het huwelijk aan de weet dankzij de overijverige Blind Getrouwd-deelnemers die het huwelijksfeest bijwoonden. Onder andere Jiri, Stijn, Nuria, Florence, Jonah, Winnie, Brecht, Christophe en Tatiana zorgden voor foto's én video's. En ook de fotografe van het koppel was er als de kippen bij om het nieuws op de sociale media te delen.

Bio van Laura Lieckens