.
Laura Lieckens uit Blind Getrouwd 2020
donderdag 30 maart 2023

Laura Lieckens uit ‘Blind getrouwd’ kruipt in haar pen 

Na haar ervaring op tv 

In 2020 kon kijkend Vlaanderen zien hoe Laura Lieckens haar jawoord gaf aan medekandidaat Sonny. Hoewel ze een veelbelovende start maakten, besloten Laura en Sonny na een moeizaam parcours om niet samen verder te gaan.

Hun hobbelige parcours zorgde er ook voor dat sommige kijkers meteen hun ongezouten mening klaar hadden. Vooral Laura kreeg het daarbij hard te verduren. En veel kritieken speelden ronduit op de man, zo vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb een wijnvlek, waardoor mijn mond een beetje scheef trekt. ‘Jij met je scheef bakkes’, schreven mensen dan. Of zelfs: ‘Jij zou niet mogen leven.’ Heel heftig, ja.”

De commentaren troffen niet alleen Laura, maar ook haar familie. Sommige familieleden zagen echt af van het negatieve beeld dat online van haar gecreëerd werd. Gelukkig is uit die negatieve ervaring nu ook iets goeds voortgekomen.

Laura kroop in haar pen om een boek te schrijven over hoe haatreacties op sociale media diepe sporen kunnen nalaten. Met haar boek hoopt ze ‘lotgenoten’ een hart onder de riem te steken: “De periode destijds heeft me absoluut beïnvloed, maar toch vooral in de positieve zin. Ik ben er weerbaarder door geworden, en kan nu beter om met kritiek. Maar als je niet sterk in je schoenen staat, geloof ik echt dat zoveel haat je voorgoed kan tekenen”, klinkt het.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Laura Lieckens

Meer Over:

Laura Lieckens