.
Laura Lieckens en Yorben De Backer
vrijdag 5 mei 2023

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd krijgt slecht nieuws over huwelijksplannen

"Enkel in België kan zoiets 3 jaar duren"

Donderdag trokken Laura Lieckens en haar verloofde Yorben naar het gemeentehuis om daar hun huwelijk te regelen. Laura en haar vriend verloofden zich bijna twee maanden geleden en vonden de tijd rijp om de aanvraag voor hun huwelijk op het gemeentehuis te gaan regelen. Helaas kreeg het koppel daar slecht nieuws te horen.

"Omg, wanneer je bij het gemeentehuis je trouw wilt vastleggen en je te horen krijgt dat dit nog niet gaat omdat de akte van mijn scheiding (scheiding oktober 2020) nog steeds niet in orde is", schrijft Laura op Instagram Stories.
Laura trouwde in het VTM-programma 'Blind Getrouwd' met Sonny, maar dat huwelijk liep met een sisser af. Dikke pech, kan nu éénmaal gebeuren. Laura vond de liefde bij Yorben en werd in maart van dit jaar ten huwelijk gevraagd.

Dat Laura nog niet kan trouwen, dat is een dikke tegenvaller. De vraag is nu hoelang het nog zal duren eer de acte van de scheiding in orde is. Hallo, notaris???? "Uiteraard is onze scheiding wel officieel sinds oktober 2020! Maar blijkbaar werken sommige mensen/instanties niet met deadlines. Enkel in België kan zoiets drie jaar duren", besluit Laura.

Laura en Yorben zullen later dus terug naar het gemeentehuis moeten van zodra al het papierwerk echt in orde is.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Laura Lieckens

Meer Over:

Laura Lieckens