.
Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia
maandag 27 mei 2024

Lachen, gieren en smullen op de feestelijke voorstelling van ‘De Schlagerij’

Iedereen vol lof over deze nieuwe productie.

Zondagmiddag ging de langverwachte komedie "De Schlagerij" in première in het sfeervolle Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voorstelling, geproduceerd door Backstage Producties, trok tal van bekende Vlamingen en genodigden aan voor een zorgeloze middag met een voorstelling vol humor en plezier.

Het publiek genoot met volle teugen van de hilarische voorstelling die zich afspeelt in de slagerij van de familie Vandevelde. De show is doorspekt met grappige scènes en komische situaties. De acteurs, waaronder Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia bewogen zich aan een moordend ritme van winkel, naar koelcel en achter de schermen zoals het in een moderne deurenkomedie betaamt. Ze brachten het verhaal met zoveel energie en charme dat de lachsalvo's elkaar in sneltempo opvolgden. De feestelijke voorstelling werd bekroond met een staande ovatie, een welverdiend slotapplaus voor de cast en crew.

De Schlagerij is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen en staat garant voor een heerlijke komedie vol intriges en misverstanden.

Tickets en info: www.backstage-producties.be