.
News Image

Kurt Van Eeghem onthult zijn bijzondere verslaving

“Nu moet het wel gaan stoppen,” meent zijn echtgenoot.
Kurt Van Eeghem vertelt in Dag Allemaal openhartig over zijn verslaving: boeken! De 67-jarige presentator kan geen boekenwinkel passeren zonder iets te kopen. “Het is m’n enige hebberigheid, dat valt nogal mee, niet?” klinkt het verontschuldigend bij Kurt Van Eeghem.

Kurt leest gemakkelijk drie boeken per week, oftewel zo’n 150 per jaar, toch vindt hij dat absoluut niet veel. De presentator geeft dan ook toe dat hij zowat een derde van zijn uitgebreide collectie nog niet eens gelezen heeft.

Zijn echtgenoot Tom ziet het met lede ogen aan. Al durft hij wel eens opperen dat het ‘nu echt wel moet gaan stoppen’. Zo mag Kurt Van Eeghem al geen nieuwe boekenrekken meer plaatsen. “Dus moet ik soms boeken wegdoen, met veel pijn in het hart,” aldus Kurt Van Eeghem in Dag Allemaal.

Kurt Van Eeghem noemt zijn verslaving aan boeken sterker dan zichzelf. Maar het is dan ook zijn enige hebberigheid. “Ik ben niet met auto’s bezig en ik heb geen kasten vol kleren. Het beperkt zich echt tot boeken. Dat vind ik nogal proper,” aldus Kurt Van Eeghem.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kurt Van Eeghem

Meer Over:

Kurt Van Eeghem