.
Kurt Rogiers in Familie - aflevering 6976
woensdag 30 november 2022

Kürt Rogiers toont zijn vrouwelijke kant

Kurt over de verschillende genders

Kürt is opgegroeid in een klein dorp, dat bijna een matriarchaat was. Hij omarmt zijn vrouwelijke kant vandaag enorm, wat voor hem als jonge adolescent een vloek was.

“Ik ging naar een jongensschool en zag dat ik weinig had met de dingen waar mijn leeftijdsgenoten mee bezig waren”, zo vertelt Kürt Rogiers aan Gazet van Antwerpen.

“Daarna kwam ik in contact met mijn emoties en voel je je wel het buitenbeentje. Ik weet nog dat ik mijn eerste schaamharen kreeg en doordat dat de eerste tekenen waren van man worden, werd ik ook wakker voor het andere geslacht”, biecht Kürt Rogiers op.

Dat was een enorme tegenvaller. Meisjes vonden vooral de stoere jongens zeer leuk die altijd met de show gingen lopen leuk. Kurt heeft dat gecompenseerd door de stoere macho uit te hangen.

Vandaag de dag vindt Kürt zijn opvoeding en zijn goed ontwikkelde, vrouwelijke kant een echte zegen. Hij beschikt over een goed ontwikkeld oog voor schoonheid. In mijn nest moet elke vierkante meter kloppen en daar wil ik ook mijn zegje in hebben, aldus Kürt Rogiers aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers