.
News Image

Kurt Rogiers presenteert Schlagerfestival Middelkerke

Er komt een zomereditie van Het Schlagerfestival

Het Schlagerfestival pakt uit met een allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli 2021 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie. Met onder andere Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s en Gene Thomas belooft het een schitterende zomeravond te worden.

De piek van de tweede coronagolf lijkt stilaan achter de rug, een razendsnelle innovatieve evolutie met betrekking tot sneltesten en vier vaccins klaar om massaal uitgerold te worden. Een mens zou dus voor minder terug durven dromen van polonaises en feestavonden!

“We zijn zeer gedreven om na maanden zonder livemuziek het onderste uit de kan te halen voor de fans en artiesten van het Nederlandstalige lied”, klinkt het bij de organisatie. “Middelkerke biedt een fantastische locatie om een allereerste keer op uitstap naar zee te gaan met ons festival en ook partner Dag Allemaal is enorm enthousiast om er een topeditie van te maken.”

Ook vaste presentator van dienst Kürt Rogiers en de artiesten kijken enorm uit naar deze eerste zomerse editie van Het Schlagerfestival. “Het gaat goed doen om na zoveel maanden opnieuw te kunnen optreden, om fans en collega’s terug te zien. Ik sta letterlijk te trappelen om in juli op het podium van Het Schlagerfestival aan zee te staan”, aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De zomerse uitvoering van Het Schlagerfestival vindt plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dit innovatieve, tijdelijke evenementencomplex is een initiatief van Sportpaleis Group - marktleider op het vlak van venuemanagement in ons land - en krijgt de volle medewerking van de gemeente Middelkerke en partner Proximus.

Tickets: 35, 40 en 45 euro via https://bit.ly/3fUTtmT .

Bio van Kürt Rogiers, Bart Kaëll, Willy Sommers, De Romeo's en Gene Thomas