.
Kurt Rogiers in Familie - aflevering 6894
zondag 23 april 2023

Kürt Rogiers: “Ik voelde me daar meteen schuldig over”

Hij heeft het nooit meer gedaan

Als we heel eerlijk zijn, we hebben allemaal wel al eens iets gestolen. Niks duur of groot, maar wel al eens een snoepje in de kruidenierswinkel of in de supermarkt.

Ook Kürt Rogiers moet eerlijk bekennen dat hij al eens iets heeft gestolen bij de kruidenier in het dorp. Hij kan zelfs nog vertellen wat.

“Ik heb er eens snoepjes gestolen. Twee zure hosties. Ik ben niet betrapt, maar die zuurtjes hebben me niet gesmaakt. Ik voelde me meteen schuldig. Ik ben een echte snoeper, maar zuurtjes, daar doe je me nog altijd geen plezier mee. Alsof ik er toen een trauma aan heb overgehouden”, lacht Kürt in Primo.

Het scheelde niet veel of Kürt was onlangs zelf bestolen geweest. Hij kreeg een mail waarin stond dat er nog een bedrag moest worden betaald voor een pakje dat onderweg was. “Ik werd er zelfs voor opgebeld. Ik was helemaal mee, tot ik echt voelde dat er iets mis was. Ik vond dat een heel vies gevoel.”

En ook in het programma ‘Eenmaal Andermaal’ werd Kürt opgelicht. “Jacques Vermeire en ik kochten in een gereputeerde zaak een werk van popartkunstenaar Roy Lichtensteun. Een litho, met certificaat en al. Toch bleek het een vervalsing te zijn. Ik ben daar drie dagen slecht van geweest. Het productiehuis heeft bijna slachtofferhulp voor mij moeten inroepen.”

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers