You are here

Kruis over huwelijk Jolien en Lenny?

19/03/2019 07:52-

Blind Getrouwd haast even saai als Temptation Island.

De kijkers van Blind Getrouwd op maandagavond voelden haast hetzelfde als de kijkers van Temptation Island op vrijdagavond. Van de ultieme relatietest is in Temptation Island nog niet veel te merken geweest, ook in Blind Getrouwd zit er weinig passie en liefde. Dat Annelies en Joris niet langer dan de vijf weken van het sociale experiment zullen samenblijven, dat kon de kijker al na enkele afleveringen merken. Maar nu gaat het ook goed fout tussen Jolien en Lenny. En daarmee zijn we nu al zeker van twee scheidingen en mogelijk volgt er nog één. Ook het huwelijk van Joke en Stijn is gedoemd om te mislukken. Gelukkig zijn er nog Line en Victor én Elke en Tim die de meubelen nog kunnen redden.

Dat het niet goed gaat tussen Annelies en Joris, dat weten we ondertussen al wel. Er is al genoeg inkt gevloeid om de moeilijke band tussen het koppel te omschrijven. Zelfs nu Joris door heeft dat hij écht niets kan forceren bij Annelies, lijkt Annelies dé ijskoningin van dit seizoen te blijven. "Ik vind dat zo leuk om planten te aaien", vertelde Annelies maandagavond bij een bezoek aan een plantencentrum. Hoe moet Joris zich daarbij gevoeld hebben wetende dat Annelies hem nog niet één keer geaaid heeft?

Ook tussen Jolien en Lenny gaat het niet echt vlot. Zij zijn goede vrienden maar niet meer dan dat. De vonk is er niet, geen verliefdheid, noppes. En dat betekent dat de kans groot is dat dit koppel volgende week de knoop definitief doorhakt en zal scheiden.

Er is ook weinig hoop voor Joke en Stijn. Die twee komen wel goed overeen maar meer dan dat is er niet. De vriendschap is er, dat is is toch al iets. Maar veel meer dan dat is er niet.

Hoop doet leven en die hoop is er steeds meer voor Line en Victor. De uit Arendonk afkomstige Victor heeft zijn muur rond hem gesloopt en is nu wie hij is. Meer en meer groeien die twee naar elkaar toe. Zeggen dat zij na dit experiment voor eeuwig en altijd samen blijven, daarvoor is het nog wat te vroeg maar de kans lijkt ons groot dat Line en Victor het op z'n minst nog een kans willen geven en verder zullen gaan met het experiment.

En dan zijn er nog Elke en Tim die het elke week beter en beter lijken te doen. Zijn zij de nieuwe Stijn en Nuria? De nieuwe Eveline en Nicolas? In dat geval komen er snel kindjes bij Elke en Tim. Volgens ons gaat het beter tussen hen dan wij op het scherm te zien krijgen. Experte Margo gaf hen eerder de raad om een stapje extra te zetten maar daar hebben we nog niet veel van gezien. De schroom voor de camera's misschien? Blind Getrouwd is dan ook geen Temptation Island waar er om elke hoek wel een camera staat en waarbij de koppels 24 uur op 24 worden gefilmd. De kans is groot dat er ver weg van de camera's al wél passionele momenten waren. De toekomst zal het uitwijzen.

Meer nieuws over:

Blind Getrouwd