.
Kristof Goffin
zaterdag 10 september 2022

Kristof Goffin: “Ik geen kleine vis, eerder een kleine garnaal”

Hij heeft hulp ingeschakeld

Wanneer je bekend bent en veel volgers hebt, dan ben je ook al heel snel een influencer. Je krijgt allerlei producten opgestuurd om te promoten, of je gaat een betalende samenwerking aan met een bedrijf of organisatie.

Volgens de wet moeten alle influencers ook hun adres openbaar op hun sociale media profielen plaatsen. Zoniet volgt er binnenkort een zware sanctie.

Kristof Goffin begrijpt er niks van. “Om me in deze ingewikkelde materie te laten begeleiden, werk ik sinds kort samen met een agentschap voor influencers. Tegelijk kan ik me niet van de indruk ontdoen dat de overheid jaagt op de kleine visjes, want dat is natuurlijk het makkelijkste”, klinkt het in Tv Familie.

Kristof probeert zoveel mogelijk in regel te zijn, al is het soms goed uitzoeken en uitpluizen wat nu nog mag en niet mag.

“Zelfs als iemand je een stuk chocolade zou opsturen, moet je dat aangeven bij de belastingen. Sowieso betaal ik netjes belastingen op elke euro die ik verdien, online en offline. Ik ben zelfs geen kleine vis, eerder een kleine garnaal.”

Bio van Kristof Goffin

Meer Over:

Kristof Goffin