.
News Image

Kristel Verbeke ziet ex-K3-tjes amper

Ik denk wel dat het goed gaat met die twee


Afgelopen week was Kristel Verbeke een dagje in Nederland en dat voor de promo van haar onlangs verschenen boek “Alles Kids!”. En of het goed gaat met de gewezen zwarte van K3. Kristel stelde haar boek vorige week voor tijdens een signeersessie in Antwerpen waar zij één van de verhalen voorlas aan het aanwezige publiek. Een boek voor kinderen, perfect wat je van Kristel verwacht. Kristel is de enige van K3 die nog met kinderen bezig is, hoewel Josje ook want zij is in blijde verwachting van een baby. De zwangerschap van Josje moest Kristel via de media vernemen.“We hebben een ongelooflijk mooie tijd gehad, we hebben het heel mooi kunnen afsluiten. Ik ben trots, maar ook heel blij dat ik het heb kunnen doorgeven”, vertelt Kristel over haar periode als lid van K3. “Het is een ander leven nu. Ik ben veel rustiger, heb meer tijd voor mezelf. Het zal misschien ook een beetje de leeftijd zijn, zeker? Een en beetje meer aan jezelf gaat denken, het is mooi geweest.”

Het is een hele tijd geleden dat Kristel haar ex-collega’s nog gezien heeft. Karen ziet zij af en toe een keer, maar Kathleen – die is Zuid-Afrika woont, dat is al héél lang geleden. “Het is een tijdje geleden dat ik Karen, Josje en Kathleen gezien heb. We horen elkaar wel of appen weleens. Ik weet dat Karen nu gaat deelnemen aan een dansprogramma, ze is helemaal gek aan het worden want ze moet keihard trainen en ik heb zoiets van ‘ik heb mijn spieren in mijn lijf terug gevoeld”. Ik denk wel dat het goed gaat met die twee. Ik zag onlangs een heel mooie foto van Josje met een heel mooie, zwangere buik.”

Het is duidelijk dat Kristel Josje al het geluk van de wereld toewenst. “Ik heb het gelezen dat Josje zwanger was en uiteraard heb ik haar van harte gefeliciteerd. Ik denk dat iedereen zijn eigen weg aan het gaan is. Dat is een beetje zoals een eerste lief. Je denkt er nog wel heel vaak aan en dat zit voor altijd in je hart, maar dat wil niet zeggen dat je elkaars deur platloopt. En ik denk dat we dat alle drie ook oké mee zijn.”

Zelf is Kristel de trotse mama van twee kinderen, Nanou en Lily. Kristel heeft haar twee kleine kinderen groot zien worden en is blij dat zij het goed stellen. Straks is het de beurt aan Josje om mama te worden. “Ik weet niet wat voor moeder Josje gaat worden. Ik ken haar alleen als een goede collega en een vriendin. Ze heeft rock & roll en dat zal er ook wel wat inzitten. Ik denk dat de styling van de baby ook goed zal zijn want dat kan Josje ook supergoed. Ik hoop vooral dat Josje gelukkig is met haar vriend”, besluit Kristel.

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke