.
Kristel Verbeke
dinsdag 5 oktober 2021

Kristel Verbeke over K3: 'Ik hoop dat Hanne en Marthe veel geduld hebben'

Kristel heeft alles al eens meegemaakt.

Ex-K3 Kristel Verbeke staat deze week in het weekblad Story. Zij heeft zelf een keer meegemaakt dat er een nieuwe blonde bij K3 kwam, eind volgende maand maken Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hetzelfde mee.

Klaasje neemt definitief afscheid van de groep en dat zal zeker voor traantjes zorgen. Maar eens de nieuwe er is, breekt er nog een moeilijke periode aan. Marthe en Hanne zijn volledig ingewerkt bij K3, de nieuwe zal alles moeten leren. “Ik hoop dat Hanne en Marthe veel geduld hebben”, reageert Kristel in de nieuwe Story.

Kristel heeft zelf ook heel wat geduld moeten hebben en dat zal bij Hanne en Marthe niet anders zijn. “Zij moeten aanvoelen op ze met dat meisje of met die jongen in de wagen zullen kunnen zittenen met hem of haar kunnen rondtouren. Je bent immers vaak samen van huis. En hopelijk hebben ze ook genoeg geduld om die persoon alles weer aan te leren. Ik spreek hier uit ervaring, Karen en ik hebben het vroeger zelf meegemaakt met de komst van Josje”, reageert Kristel in de nieuwe Story.

Bio van Kristel Verbeke en K3

Meer Over:

Kristel Verbeke K3