.
Kristel Verbeke
donderdag 23 juni 2022

Kristel Verbeke niet eens met kritiek: “Ik vind dat om de muren van op te lopen”

Ze vindt het nog altijd erg

Met een man als Gene Thomas aan haar zijde en haar twee kinderen Nanou en Lily, mag Kristel Verbeke zich één van de gelukkigste vrouwen in België noemen. Een aantal jaren geleden was ze nog een populaire zangeres bij K3 en ook nu krijgt ze nog heel wat mooie kansen aangeboden voor televisie.

Kristel is nog altijd een graag geziene vrouw, al zijn er jammer genoeg nog steeds mensen die het niet kunnen laten om kritiek te geven. En daar kan Kristel de ene dag beter mee om dan de andere.

“Het hangt er vanaf hoe ik me voel. De ene dag kan ik dat hebben, de andere dag vind ik het allemaal onterecht. Maar het is ook te zien wie het zegt. Ik lig er minder wakker van dan vroeger, maar het is niet omdat je bekend bent, dat het je niet meer raakt”, zegt ze in Dag Allemaal.

Één woord van kritiek is Kristel wel altijd bijgebleven en die kwam van een journalist, tijdens het eerste seizoen van ‘Zorgen voor mama’. “Hij schreef: ‘Je zag Marleen zo denken: och, rij jij maar met je chique auto naar je dure witte villa’. Eigenlijk wou hij zeggen dat ik niet met mensen in armoede kan babbelen omdat ik nu goed heb. Dat vind ik om de muren van op te lopen.”

Het zit Kristel nog altijd hoog en dat wil al heel wat zeggen. “Ik heb het beter dan vroeger, ja, gelukkig maar. Maar ik heb als kind zelf armoede gekend, dus ik weet goed genoeg waarover ik spreek.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke