.
News Image

Kristel Verbeke is soms een zeurkous

Kristel Verbeke ziet soms af met haar pubers.


Momenteel staart Kristel Verbeke in de theaterproductie ‘Kerstmis den boom in’ in het Fakkeltheater te Antwerpen. Het weekblad Story zet haar samen met haar twee puberende dochters op de cover. Kristel ziet haar kinderen dolgraag, maar soms moet zij ook wel op haar tanden bijten. “Ik probeer om niet altijd de zeurende moeder te zijn, maar soms moet het”, lezen we op de cover van de nieuwe Story.

Net zoals elke mama stoort Kristel zich wel eens aan het feit dat zij meermaals moet vragen dat dochters Nanou en Lily hun kamer moeten opruimen en kleren weg moeten leggen en ja, zelfs studeren. “Dat is wel iets dat je duizend keer per week moet herhalen. Soms helpt een mopje, maar vaak rollen ze toch gewoon met hun ogen”, vertelt Kristel in Story.



Nanou is 14, Lily is één jaar jonger. De twee dochters van Kristel Verbeke en Gene Thomas zitten midden in hun pubertijd, iets wat Kristel uiteraard ook meegemaakt heeft. “Ik voel wel dat ze thuis de grenzen aftasten. Ze trekken zich ook vaker terug op hun kamer en dan zitten Gene en ik alleen in de zetel. Maar we moeten ze gewoon die vrijheid en ruimte gunnen, ook al heb ik het er soms moeilijk mee”, geeft Kristel toe.