.
Kristel Verbeke
maandag 27 juni 2022

Kristel Verbeke heeft twee tienerdochters: “Het stuit altijd op tegenkanting”

Ze heeft veel geduld

Kritiek geven, het is de dag van vandaag gemakkelijk gedaan. Met de komst van social media voelen heel wat mensen zich geroepen om te pas en te onpas kritiek te uiten. Kritiek die soms erg kwetsen kan overkomen.

Ook Kristel Verbeke moet toegeven dat ze vroeger vaak ongevraagd kritiek gaf. Maar gelukkig is ze daar nu een pak milder in geworden. Al probeert ze wel kritisch te zijn voor haar twee dochters Nanou en Lily, die volop in de puberteit zitten.

“Wat je ook zegt, het stuit op tegenkanting. Da’s heel lastig. Als iets echt niet kan, grijp ik in, voor de rest probeer ik toezicht te houden. Als het gaat over om hoe laat ze thuis moeten zijn, is mijn tactiek nu: ‘Doe een voorstel’, dan bespreken we het later eens rustig”, zegt ze in Dag Allemaal.

Door ouder te worden heeft Kristel heel wat geleerd, ook over zichzelf. Zo is ze wat selectiever in haar keuze aan wie ze energie wil geven.

“Da’s ook iets met ouder worden: de tijd lijkt sneller te gaan, je beseft dat meer. Ik zeg soms tegen mijn ventje: ‘Sorry liefje, het beste is eraf.’

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke