.
Kristel Verbeke in Zorgen voor mama
dinsdag 17 mei 2022

Kristel Verbeke: “Een tweede seizoen was de enige optie”

“Er zijn nog zoveel verhalen over armoede die verteld moeten worden"

In België leven nog heel wat gezinnen onder de armoedegrens. Jonge families of alleenstaande mama's die het al moeilijk hadden, krijgen het door de alsmaar stijgende levenskosten nog een pak lastiger om rond te komen.

Ex-K3 en zangeres Kristel Verbeke vertelt aan Het Belang Van Limburg over het vervolg op de reeks 'Zorgen Voor Mama' op Eén. Ze groeide zelf op in een gezin dat het niet te breed had en vaak moest krabbelen om rond te komen.

In de reeks reikt ze, samen met sociaal werkster Claudia Di Vaio, de noodlijdende families hulp aan. Met tools en tips probeert het duo om hen uit hun penibele situatie te helpen.

“Er zijn nog zoveel verhalen over armoede die verteld moeten worden, verhalen met andere nuances dan in het eerste seizoen”, zegt Kristel daarover.

Nu de prijzen voor ons levensonderhoud de pan uit swingen en er overheidshalve maar weinig rond gedaan wordt, kon Kristel niet gewoon onbekommerd toekijken. “Wat mij betreft was een tweede seizoen dan ook de enige optie”, laat ze zich uit.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kristel Verbeke

Meer Over:

Kristel Verbeke