.
Regi Penxten
maandag 19 februari 2024

Kristel Hubeny, partner van Regi: “We betalen niet alles uit eigen zak”

Er zijn uitzonderingen

Het programma ‘Regi gaat trouwen’ kan op veel kijklustige mensen rekenen. Regi trouwt met zijn Kristel Hubeny en voor een tweede vrijgezellenfeestje trok ze met haar vriendinnen naar Disneyland.

Wie aan Disneyland denkt, denkt ook aan prinsessen. Maar een prinses dat is Kristel niet volgens haar vriendinnen.

“Weelde en roem zeggen haar niks. Maar ze is wel een grote avonturier, die ook in onze levens al voor verrassingen heeft gezorgd. Ik bedoel… straks poseren we met Mickey Mouse voor het Disneykasteel!”, zegt een van haar vriendinnen enthousiast in Het Nieuwsblad.

Op 27 februari kunnen we het huwelijk van Regi en Kristel volgen op VTM 2. Maar we hoeven ons niet aan een royal wedding met veel luxe verwachten.

“'Ik ben geen Thibaut Courtois, hé!', roept Regi altijd wanneer mensen overdrijven. Wat ook betekent dat we niet alles uit eigen zak betalen, dat doen we alleen maar voor onze dichte familie. We beginnen met predrinks, met een champagnetoren op onze trouwlocatie, verplaatsen ons dan naar het ceremoniegedeelte en dineren op een plek met een weids uitzicht over de Zuid-Afrikaanse wijngaarden van Stellenbosch. Vanaf half elf 's avonds gaat de Blue room open, een geluidsdichte kamer, en barst het dansfeest los. Regi en ik oefenen momenteel elke dag op een 'spontane' choreo als openingsdans, met hulp van een professionele danser, iets waar we héél zenuwachtig voor zijn. Maar over het algemeen gaan we voor een gemoedelijke sfeer, in een kleurrijk decor: wie tussendoor zin heeft in een plons, kan gewoon in het zwembad duiken. In februari is het hoogzomer in Zuid-Afrika.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi