.
Clouseau
zondag 23 mei 2021

Kris Wauters: “ze probeerden ons op voorhand bang te maken”

"We hoefden onszelf niets kwalijk te nemen..."

Koen en Kris Wauters trokken met Clouseau in 1991 naar Rome om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. We zaten volop in de Clouseau-mania en Clouseau hoopte internationaal door te breken dankzij het Songfestival. Al klonken er ook andere stemmen…

“Sommigen hadden ons op voorhand bang proberen te maken: wat met jullie carrière als het fout loopt in Rome? Wel, daar zijn wij echt geen moment mee bezig geweest”, vertelt Kris Wauters in Story.

“Zo’n songfestival blijft een grote loterij, en ons lotje werd niet getrokken. We hoefden onszelf niets kwalijk te nemen”, blikt Kris terug op hun deelname die eindigde met een teleurstellende 16de plaats.

“De dag na onze terugkomst op Zaventem lazen we dat ‘de mannen van Clouseau er toch getekend en ietwat grauw uitzagen’. Dat kan kloppen, maar dat was niet door het slechte resultaat. Wél door het feit dat we de hele nacht zijn blijven doorfeesten in Rome. We hebben toen nog net op tijd de bus van het hotel naar de luchthaven kunnen nemen”, lacht Kris Wauters in Story.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kris Wauters en Clouseau

Meer Over:

Kris Wauters Clouseau