.
News Image

Kris Wauters ontvangt Tom Waes op Joe

Zaterdag beleeft Kris Wauters zijn vuurdoop bij Joe.


Joe start op zaterdag 22 april 2017 met het gloednieuwe radioprogramma Zot Gedraaid. Kris Wauters maakt voor de eerste keer radio en praat elke week met een bekend gezicht over de muziek die belangrijk was in zijn of haar leven. In de allereerste uitzending van Zot Gedraaid op zaterdag 22 april 2017 is Tom Waes van 10.00 tot 12.00 de centrale gast. “Allé Kris. Dat is terug Wauters vs. Waes of wat? Wacht maar, gij gaat afzien hoor”, grapt Tom.



Kris is heel blij dat Tom tijd maakt voor Zot Gedraaid: “Iedereen kent Tom eigenlijk van alles behalve van muziek, die ene single ‘Dos Cervezas’ dan uitgezonderd, dus ik ben echt heel benieuwd naar wat zijn muziekkeuzes zijn. Tom is moeilijk onder één noemer te vangen, als je ziet wat hij allemaal al gedaan heeft. Dus als zijn muzieksmaak even verscheiden is als zijn curriculum, dan staan ons twee zeer mooie uren muziek te wachten.”



Tom Waes: “Ik ben vooral benieuwd wat Kris van mijn muzieksmaak vindt. We zijn ongeveer even oud, dus ik denk dat hij zeker een paar van mijn gekozen nummers gaat herkennen”, vertelt Tom. Op zaterdag 22 april komen de Joe-luisteraars te weten wat de eerste single is die Tom ooit heeft gekocht, wie zijn favoriete zanger is, in welk nummer hij troost kan vinden en wat zijn favoriete Nederlandstalige nummer is.



In Zot Gedraaid krijgt Kris elke week een andere gast over de vloer: van tv-gezichten, politici, muzikanten tot sporters. Welke platen hebben hun beïnvloed? Zijn er liedjes die voor grote emoties hebben gezorgd? Zijn er songs die ze echt niet kunnen horen?

“Dat ik radio mag maken is een unieke kans die ik niet wilde missen, want hier droom ik al jaren van. In Zot Gedraaid leer je mensen op een andere manier kennen en wil ik een soort van playlist van het leven van die persoon creëren”, licht Kris toe.