.
Kris Wauters
donderdag 7 april 2022

Kris Wauters: “Ben daar fier op”

Kijk praat graag met de mensen

Clouseau bestaat ondertussen al 35 jaar. Koen en Kris Wauters hebben ondertussen al 14 Nederlandstalige platen uitgebracht. Maar toen ze ‘Jonge Wolven’ uitbrachten waren ze een beetje zenuwachtig. “Want hoeveel groepen die je al lang volgt, brengen hun zesde album uit en doen nog altijd iets waarvan je als fan zegt: Wauw? “, vraagt Koen zich af in Nu, de bijlage van het Nieuwsblad.

Maar de stress was voor niets nodig, het album werd meteen warm onthaald. Kris Wauters reageert dan ook fier in Nu. “Ik ben fier dat we al meer dan dertig jaar bezig zijn en dat veel mensen ons appreciëren.”

De broers hebben wel duidelijk een ander beeld over het feit dat ze al heel hun volwassen leven bekend zijn. Kris zou liever niet bekend zijn zegt hij in Nu. “Ik raak daar niet aan gewend, mensen die elkaar aanstoten en zeggen: Kijk, die van Clouseau.” Koen vindt het dan weer niet erg om in de schijnwerpers te staan: “Ik ben blij als mensen hun duim opsteken aan het rode licht. Ik doe graag een klapke met de mensen”, zegt hij in Nu.

Bio van Kris Wauters

Meer Over:

Kris Wauters