.
Jelle Temmerman, Micheline De Keyzer
donderdag 6 april 2023

Kris en Angelo uit ‘Mijn Restaurant’: “De kandidaten wisten niet wat hen te wachten stond”

Ze vielen van de ene verbazing in de andere

De eerste seizoenen van ‘Mijn Restaurant’ zitten ondertussen al ver in onze geheugens, maar misschien herinneren jullie je Kris en Angelo nog. Zij hadden in Gent De Charlekijn. Ze moesten het programma als eerst verlaten en dat vonden ze best zuur.

“Ons restaurant draaide wel de meeste omzet van alle restaurant”, zegt Kris in Dag Allemaal. Hij ging verder met het restaurant maar verhuisde van Gent naar Ninove. Ook Kris was niet meer van de partij, maar wel Ann, de vrouw van Kris.

Ook dat bleef niet duren en ook het caféavontuur van Kris werd snel stopgezet. Hij ging uiteindelijk aan de slag bij een aardappelbedrijf. Angelo en zijn vrouw baatten op hun beurt dan weer een Subway uit in Gent, die ondertussen ook al gesloten is.

“Angelo en ik hebben er geen geld aan overgehouden. Integendeel: 9000 euro schulden. Het personeel werd immers via een interimkantoor geregeld. Na veertien dagen dacht ik dat we goed onze boterham verdiend hadden, maar toen kwam de eerste afrekening: 32.000 euro. Het toont aan dat de eerste kandidaten niet wisten wat er op hen afkwam.”