.
Loredana en Pat Krimson van 2 Fabiola
dinsdag 13 april 2021

Krijgt Pat Krimson groen licht van de politici?

"Maak hier dringend werk van".

Hoeveel risico willen de dames en heren politici nog nemen nu er steeds meer illegale feestjes georganiseerd worden. De entertainmentwereld roept op om feestjes op een gecontroleerde manier te kunnen organiseren, want er vinden steeds meer evenementen plaats waar alleen organisatoren en publiek weet van hebben.

Pat Krimson weet er alles van. "Ik kreeg alleen al de laatste week, 3 aanvragen voor DJ-sets op verlaten locaties. Van een chalet in de Ardennen tot een loods diep in een bos in Nederlands Limburg", schrijft Pat Krimson op Facebook. De dj zit ondertussen zo goed als 13 maanden zonder werk, op enkele dj-sets na. De lokroep om ja te zeggen op het aanbod is groot, toch gebruikt Pat Krimson zijn gezond verstand. "Nee, natuurlijk neem ik deze feestjes niet aan, ondanks zware gages", gaat de dj verder. "Beleidsmakers, wakker worden ‼️ Mensen zijn het beu en willen terug vrijheid en ontspanning... Maak hier dringend werk van, samen met onze sector om veilig evenementen te laten doorgaan... Neem aub beslissingen voor alles ontspoord en in de illegaliteit wordt georganiseerd", besluit Pat Krimson op Facebook.

Maar of de beleidsmakers oor hebben naar de verzuchtingen van deze dj is nog maar de vraag. Eén van ander zal hopelijk binnenkort duidelijk worden na overlegcomité zoveel.... of niet duidelijk worden.

Bio van Pat Krimson

Meer Over:

Pat Krimson