.
News Image

Krijgt Kat Kerkhofs binnenkort haar eigen talkshow?

“Dat is mijn allergrootste droom…”


Kat Kerkhofs proeft met haar “Home Party met Kat” van wat het betekent om een talkshow te presenteren. In haar Home Parties die ze sinds de lockdown houdt voor VIER praat ze een uurtje met BV’s op Instagram Live. En die gesprekjes trekken dagelijks tienduizenden kijklustigen. Compilaties werden op VIER.be zelfs al 400.000 keer bekeken. Haar gesprek met Romelu Lukaku haalde zelfs de internationale pers.



“Mijn mama zei vroeger al dat ik zo de pieren uit uw neus haal,” lacht de echtgenote van Rode Duivel Dries Mertens in Het Nieuwsblad. Op kamp was haar bijnaam “Miss Nieuwsgierig,” geeft Kat toe. Haar nieuwsgierigheid was ook de reden dat ze human interest ging maken voor televisie. Kat Kerkhofs steekt het niet onder stoelen of banken: een talkshow presenteren is haar allergrootste droom. “En het begint keihard te kriebelen,” aldus Kat in Het Nieuwsblad.



Toch geeft Kat toe dat een talkshow op televisie niet voor meteen is. “Ik ben al keiblij dat ik er op zo’n chille manier al eens van kan proeven”, klinkt het bij Kat Kerkhofs in Het Nieuwsblad. Een talkshow moet voor haar ook geen spektakel zijn. “Ik wil gewoon met mensen praten,” onthult Kat. Over leuke dingen, maar ook over serieuze gevoelens.