.
Bart Van Avermaet
zondag 24 juli 2022

Krijgen we enkele verrassingen in nieuwe seizoen van 'Thuis'

Het was een spannende seizoensfinale

De seizoensfinale van 'Thuis' was dit jaar bijzonder spannend te noemen. Maar de aflevering zat er nog maar op, toen fans alweer druk gingen speculeren over wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren in het nieuwe seizoen..

Zo staat er alvast een bruiloft op de planning, de dertigste sinds het bestaan van de reeks. Christine en Adil zullen in het huwelijksbootje treden. Christine zorgde de voorbije jaren al voor heel wat drama en dat doet niet veel goeds vermoeden.

Maar er staat ook een exit op de planning. In de laatste aflevering zagen we hoe Kobe (Reynout Dekimpe) afscheid namen van iedereen. Hij lijdt in de reeks aan ALS en wil nog wat van zijn dromen kunnen najagen, schrijft Tv Familie.

Maar een seizoensfinale zou geen seizoensfinale zijn zonder nog meer drama. Zo kreeg Waldek een hartaanval achter het stuur, verloor het bewustzijn en veroorzaakte een ongeval tot gevolg. Naast hem zat Kobe die op weg was naar avontuur. De fans speculeren nu al druk dat ook Waldek uit de reeks zou verdwijnen. Al wordt dat misschien ook wat teveel van het goede.

Maar ook drugsbaron Chris zorgde voor de nodige spanning. Hij ontmaskerde Tim als undercoveragenten betrapte diens collega Dieter, die hen was gevolgd. De twee zitten vast in een schuur die in brand werd gestoken. Met een vlammenzee tot gevolg. En dat zou wel eens kunnen betekenen dat er nog meer exits gepland staan dan verwacht.