.
Regi
vrijdag 23 juli 2021

Kortrijk Popt start dit weekend met Regi

Zaterdag is het zover!

Het evenementenplein Depart XXL op het Nelson Mandelaplein op Weide vormt deze zomer het decor voor… ‘Kortrijk Popt’. Een reeks openluchtconcerten waarbij vijf avonden lang muziek van Vlaamse topartiesten klinkt. Na een uitverkocht concert op Werchter Parklife afgelopen weekend, staat Regi nu zaterdag 24 juli op het podium in Kortrijk. Tickets en info via www.kortrijkpopt.be

Àlles wat dj en producer Regi Penxten aanraakt, verandert in goud. Hij had vorig jaar zijn allergrootste hit ooit en mocht ook de Radio 2 Zomerhit mee naar huis nemen. Samen met Camille scoorde hij onlangs een monsterhit met het nummer ‘Vergeet De Tijd’ - hij producete trouwens ook haar album – en samen met Niels Destadsbader scheert Regi hoge toppen in de hitlijsten met het nummer ‘De Wereld Draait Voor Jou’. Dit najaar vind je Regi terug in het Antwerpse Sportpaleis met een soloshow. Maar éérst komt hij nog langs in Kortrijk, tijdens Kortrijk Popt!

Deze zomer vindt er elke weekend een openluchtconcert plaats in Kortrijk. Organisator DR Events organiseert een hele zomer lang ‘Kortrijk Popt’ op het evenementenplein Depart XXL in Kortrijk. Op 24 juli geven duo Bram en Lennert, Michael Schack én Regi de aftrap.
Praktisch

Kortrijk Popt vindt plaats op Depart XXL, het coronaproof evenementenplein op Kortrijk Weide in Kortrijk. Het volledige programma en tickets kan je terugvinden op de website van DR Events of via www.kortrijkpopt.be. Ticketprijzen starten vanaf €25.