.
Natalia
vrijdag 6 augustus 2021

Kortrijk Popt! met Natalia, Jef Neve en Simon op 8 augustus

Natalia kiest finalist uit The Voice Kids voor voorprogramma.

Eind juli trapten Regi, Michael Schack en Bram & Lennert de Kortrijkse festivalzomer op gang tijdens ‘Kortrijk Popt’. Nu zondag, 8 augustus, staan Jef Neve én Natalia op de affiche. In het voorprogramma: Simon Van Cant. Met zijn surflooks, gitaar om de nek en korrel in de stem was Simon één van de favorieten uit het afgelopen seizoen van de talententjacht ‘The Voice’. Winnen deed hij nét niet, maar deze zomer verzorgt hij wél het voorprogramma van z’n coach Natalia. Tickets vind je hier: www.kortrijkpopt.be

Deze zomer vindt er elke weekend een openluchtconcert plaats in Kortrijk. Organisator DR Events organiseert een hele zomer lang ‘Kortrijk Popt’ op het evenementenplein Depart XXL in Kortrijk. Op zondag 8 augustus vinden twee Kempenaren hun weg naar Kortrijk: Natalia en Jef Neve.

Ze kwamen elkaar per toeval enkele keren tegen op een podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing er vanaf. Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist van het moment en er ontstaat vuurwerk. Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties en bovenal: prachtige muziek.

En er is méér. Natalia brengt niet enkel Jef Neve en z’n piano mee, maar ook Simon Van Cant. De Antwerpse leerkracht lichamelijke opvoeding liet tijdens de blind auditions van het televisieprogramma The Voice de vier coaches voor hem vechten. Uiteindelijk belandde hij in het team van Natalia, en daar zit hij duidelijk nog altijd, want hij verzorgt deze zomer haar voorprogramma. Als ‘Simon VC’ zorgt hij met een mix van covers en eigen nummers voor een sfeer waarbij het publiek maar al te graag meesurft op zijn energiegolven.

Kortrijk Popt vindt plaats op Depart XXL, het coronaproof evenementenplein op Kortrijk Weide in Kortrijk. Belle Perez en Level 6 komen langs op 14 augustus. Kortrijk Popt sluit op 20 en 21 augustus af met een tweedaagse met Mathias Vergels, Gene Thomas, Sam Gooris, Bart Kaëll en Willy Sommers. Het volledige programma en tickets kan je terugvinden op de website van DR Events of via www.kortrijkpopt.be. Ticketprijzen starten vanaf €25.