.
News Image

Koppels storten zich op het vrouwelijk orgasme

Als dat maar goed komt...
Het vrouwelijk orgasme, het is een onderwerp dat zelfs tussen partners niet vaak besproken wordt. Koppels wil het taboe de wereld uit én wil de mannelijke deelnemers helpen om hun partner naar een nog hogere climax te brengen.

Klinisch seksuologe en klinisch psychologe Chloé De Bie: “We gaven de koppels de opdracht om samen eens te kijken op www.omgyes.com. Dat is een site die focust op vrouwelijke seksualiteit en het vrouwelijk orgasme. De website zit heel ingenieus in mekaar. Enerzijds krijg je heel veel info over vrouwelijke seksualiteit, niet door experten maar door gewone vrouwen die vertellen wat zij fijn vinden. Daarnaast krijg je ook filmpjes te zien over hoe die vrouwen zich bevredigen.”

Deelnemer Lars: “Ik dacht echt, oh dat gaat hier informatief zijn, want op de eerste webpagina staat nog niets expliciet. Maar de eerste keer dat ik doorklikte, lag iemand letterlijk met haar benen open.”

Expliciet kan de site wel genoemd worden. Omgyes.com deelt niet enkel de kennis van 2000 vrouwen, maar gaat ook een stap verder. Je kan wat je leert immers meteen in de praktijk omzetten, door te oefenen op je tablet. Een tablet doen klaarkomen? Het kan, in Koppels op donderdag 13 september om 21.45.

Koppels, donderdag om 21.45 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android