.
Ingeborg
zondag 2 juli 2023

Konden TV makers Ingeborg dan toch verleiden?

“Vaak gedacht, wie maakt dit in zijn leven mee?”

De meesten kennen haar van ‘Blind Date’ en ‘Schuif af’ maar in het dagelijks leven is Ingeborg ondertussen ook grootmoeder geworden.

“Sowieso is het voor haar veel meer ontspannen werken dan dat het vroeger ooit was. Ik heb meer vertrouwen in mijn kunnen. Dankzij mijn ervaring beschik ik over het nodige metier. Ik vind het opmerkelijk dat veel jonge mensen nu nog versteld staan van mijn werklust, ijver en inlevingsvermogen. Want ja, het is mijn beroep, hé”, vertelt Ingeborg aan Primo.

“Toen ik voor tv werkte, werd het me op een bepaald moment te veel. Ik sloot me af van iedereen, maar zonder familie en vrienden werd ik alleen maar eenzaam”, vertelt Ingeborg aan Dag Allemaal.

Ook voor Ingeborg is dankbaarheid super belangrijk. “Ik heb recent een fantastisch telefoontje ontvangen van Kristine Willems, channel manager van VTM 2. Ze heeft me hartelijk bedankt, omdat ik me zo heb ingezet voor ‘Million Dollar Island’. Dat is heel fijn. Het kost maar één belletje, maar die dankbaarheid doet zovéél”, vertelt Ingeborg heel eerlijk aan Dag Allemaal.

Bio van Ingeborg

Meer Over:

Ingeborg