.
News Image

Komen Ellemieke Vermolen en Sergio Herman dan toch terug bij elkaar?

Worden de brokken weer gelijmd?

Het kwam als een verrassing toen Ellemieke Vermolen en Sergio Herman bekend maakten dat ze uit elkaar gingen. De twee hadden heel wat meegemaakt en hebben samen ook een miskraam te verwerken gekregen. Het koppel bleek standvastig te zijn, maar jammer genoeg bleef hun geluk niet duren.

De breuk is al een tijdje achter de rug en Ellemieke straalt weer. “Het gaat wéér goed met me. Vooral het woord weer is belangrijk. Een scheiding is moeilijk. Je leven ligt overhoop. Maar ook daar kom je weer uit. Uiteindelijk vind je opnieuw een balans, met elkaar, in harmonie met elkaar. Dat was het belangrijkste: om een andere band, een andere relatie met Sergio te zoeken”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen.

Wanneer koppels uit elkaar gaan, is dat niet altijd in de beste verstandshouding. Maar dat ligt bij Sergio en Ellemieke anders. De twee komen nog steeds bij elkaar over de vloer, delen dingen over de kinderen met elkaar en hebben oneindig veel respect voor elkaar. “Ik zal altijd respect voor hem houden. En andersom ook. Ik snap de media. Die zoekt sensatie. Maar die is er echt niet te vinden.”

Het lijkt wel een sprookje en bijna te mooi om waar te zijn. Dat de twee nog steeds zo goed overeenkomen kunnen we alleen maar toejuichen… en wie weet, misschien komt het in de toekomst wel weer helemaal goed tussen hen twee.

Bio van Ellemieke Vermolen en Sergio Herman