.
Lesley-Ann Poppe
zaterdag 17 september 2022

Kom tot rust met Lesley-Ann Poppe

Ze blijft verder ondernemen

Als drukbezette zakenvrouw en moeder van 3 kinderen is het voor Lesley-Ann Poppe niet altijd gemakkelijk om rust te vinden in haar leven. Ze is vaak druk bezig en komt maar weinig toe aan wat tijd voor zichzelf. Al probeert ze toch op tijd en stond wat tijd in te lassen.

“Ik doe dat vooral door een boek te lezen of te mediteren. Ik sta bewust stil bij elke fase van de maan. Bij de nieuwe maan stel ik nieuwe doelen op. Wat wil ik bereiken en hoe ga ik mijn gedrag veranderen om mijn doel te bereiken”, legt Poppe uit in Story.

Maar ook bij afnemende maan probeert Lesley-Ann dingen aan te passen en te veranderen. “Dan laat ik dingen die mij geen energie geven los. Ik kijk naar wat ik echt wil. Ik schrijf mijn doelen altijd op en verbrand het met een papier en kaars. Dat staat symbool voor verandering.”

Poppe is een vrouw met veel ambities en ze is nog lang niet klaar met haar dromen na te jagen. Ze vertelt haar ambities verder in Story.

“Ik blijf investeren in de Beauty & Medical Academy. Want zo geven wij nu ook meer holistische opleidingen tot yoga-instructeur, bachbloemsemtherapeut, herborist, etc. En ik breid mijn beautlijn verder uit met onder meer een nieuwe nagellakcollectie en gummies.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe