.
Herman Verbruggen
zaterdag 3 juni 2023

Kom naar de unieke FC De Kampioenen-reünie

Wie komt er langs?

Het snelst groeiende festival van Vlaanderen, Rijvers Festival, ontvangt deze zomer drie acteurs van FC De Kampioenen. Bezoekers kunnen er Marijn Devalck (Balthazar Boma), Loes Van den Heuvel (Carmen Waterslaeghers) en Herman Verbruggen (Marcske Vertongen) in levenden lijve ontmoeten.

Voor al wie je moét zien in Vlaanderen, moet je op Rijvers Festival zijn. Het vierdaagse festival uit Lievegem bij Gent pakt uit met een enorme lijst populaire artiesten en bekende gezichten. Nieuw op die affiche zijn enkele personages uit de immens populaire FC De Kampioenen.

Loes Van den Heuvel kruipt opnieuw in de huid van de excentrieke kuisvrouw Carmen Waterslaeghers, samen met acteur Marijn Devalck die aanwezig is als Balthazar Boma. Beide personages ontmoeten fans op de TikTok-Stage. Die stage bleek bij zijn debuut vorig jaar al een regelrecht schot in de roos: “We zien dat mensen van over heel Vlaanderen afzakken voor onze unieke TikTok-stage. We verwachten sowieso heel veel volk voor Stien Edlund en Céline Dept en nu dus ook voor Carmen en Boma.” aldus Floris Benoit, woordvoerder van het festival.

Daarnaast kruipt ook Herman Verbruggen opnieuw in de huid van zijn personage Marc Vertongen en brengt er met zijn dj-set Radio Hallo Disco Show een set vol hits en humor. Marcske springt dus zelf achter de draaitafel en zet Rijvers Festival ongetwijfeld op stelten.
Dat de acteur uit FC De Kampioenen nog steeds razend populair zijn, bewijzen ook hun huidige tv-optredens. Actrice Loes van den Heuvel maakte onlangs haar debuut in de VTM-soap Familie en acteur Herman Verbruggen was een van de kandidaten van The Masked
Singer en werd er ontmaskerd als Skiwi.

Rijvers Festival ontvangt meer dan 100 artiesten. Onder andere Camille, Xink, Flemming, Pommelien Thijs, Metejoor, Suzan & Freek, Bart Peeters, Intergalactic Lovers, Regi, Natalia, Aaron Blommaert, Pauline, Maksim, K3, Flip Kowlier, Yevgueni, 5napback en Viktor & Kobebevestigden reeds hun komst.

De tickets voor Rijvers Festival gaan bijzonder snel de deur uit. Kinderen betalen slechts 20 euro voor een dagticket en 40 euro voor vier dagen. Kinderen kleiner dan een meter komen gratis. De andere ticketprijzen voor Rijvers Festival variëren van €57,5 voor een dagticket tot €115 voor een combiticket van maar liefst vier dagen. Tickets zijn te koop via www.rijversfestival.be

Rijvers Festival – Lievegem bij Gent
Vrijdag 11, zaterdag 12, zondag 13 en maandag 14 augustus

Bio van Herman Verbruggen, Loes Van den Heuvel en Marijn Devalck