.
News Image

Kogels gevonden in tuin Anick Berghmans

Wat is daar allemaal aan de hand? 


Is er meer nieuws over de arrestatie van een schepen uit Lommel. Dinsdag werd Anick Berghmans, ex-deelneemster aan Big Brother 2002, opgepakt. Met de arrestatie lijkt er een doorbraak te zijn in het onderzoek naar de plaag van plofkraken die de afgelopen weken ons land teisterde.

Niet alleen Berghmans werd dinsdagochtend opgepakt, ook haar vriend Y.B. - die tevens dj was - werd opgepakt zijn. Het is nog maar de vraag in welke mate Berghmans betrokken is bij deze zaak en hoe de politie de auto ontdekt heeft.


Woensdag verschijnt Berghmans voor de onderzoeksrechter in Tongeren. Die zal over het lot van Berghmans beslissen maar de kans is groot dat zij aangehouden zal worden. Volgens Het Laatste Nieuws zouden haar diefstal met braak en bendevorming ten laste gelegd worden.


Dat zijn best wel zware beschuldigingen maar de feiten waarbij Berghmans mogelijk betrokken is, wegen natuurlijk ook zwaar. Volgens HLN.be hadden Berghmans en haar vriend 'zware problemen met alcohol en drugs'. Na de arrestatie lieten de onderzoekers Berghmans haar roes uitslapen. Ze was onder invloed en helemaal niet in staat om te reageren, weet Het laatste Nieuws.


In Lommel doen volgens Het Belang van Limburg al langer geruchten de ronde dat ze door haar vriend op het slechte pad terecht zou zijn gekomen. Haar vriend zou alle betrokkenheid bij de feiten ontkennen maar voor de deur van het huis van Berghmans zijn vandaag wel twee kogels gevonden.




Berghmans zetelde in het schepencollege van Lommel. Afgelopen dinsdag bleef zij afwezig omwille van 'persoonlijke redenen'. Heel Lommel reageert geschokt op de gebeurtenissen en het schepencollege heeft meteen beslist om Berghmans op non-actief te zetten.

Bio van Anick Berghmans

Meer Over:

Anick Berghmans