.
David Vandyck
zaterdag 14 juli 2018

Koerswijziging David Vandyck is voltreffer

Radio's en publiek waren meteen enthousiast.


David Vandyck werkte hard achter de schermen aan deze koerswijziging. Destijds kwam hij naar buiten als schlagerzanger, maar nu heeft de zanger zijn hart gevolgd. En op die weg wil hij verder gaan.

“Ik Leef Voor Jou” werd van bij de release eind april meteen warm onthaald door alle radio’s en publiek. De single was meerdere weken het meest gedraaide nummer op Radio 2, staat nog steeds op 3 in de Vlaamse Ultratop 50 en haalde een nummer 1 in de Ment Vlaamse Top 10. Bovendien is David Vandyck genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit.



Voor deze befaamde koerswijziging werkt David Vandyck nu samen met producer Gordon Groothedde (bekend van o.a. Marc Borsato, Nick & Simon). “Ik Leef Voor Jou” is de voorloper van David’s vierde studioalbum dat onder Warner Music zal uitkomen. De release van het album is voorzien voor vrijdag 14 september 2018.



Het is voor David Vandyck één van zijn drukte zomers ooit. Met 46 geboekte optredens in julli en augustus en het afwerken van zijn theatertour ‘Dichtbij’ kan je hem de komende weken over het hele Vlaamse land nog aan het werk zien. Indien je een optreden of eens naar zo'n theatertour wilt gaan, kijk dan even op davidvandyck.be.



(Nico Vanaken)

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck