.
Koen Wauters
maandag 3 oktober 2022

Koen Wauters: “Ze is soms een beetje koppig”

Hij werd in de bloemetjes gezet

Onlangs werd Koen Wauters 55 jaar. De zanger ziet er nog altijd even stralend uit en werd op de dag van zijn verjaardag overladen met complimentjes. En dan vooral van zijn dochter Zita Wauters.

Om haar papa in de bloemetjes te zetten plaatste Zita een leuke post op haar sociale media met een heleboel leuke foto’s. Daarbij schreef ze: ‘Gelukkige verjaardag aan de allerbeste, liefste en coolste papa van de hele wereld. Ik hou het meest van jou’, weet Tv Familie te vertellen.

En het is niet de eerste keer dat ze haar papa in de bloemetjes zet. Ook op Vaderdag had ze alleen maar lovende woorden over voor haar grote held.

Maar omgekeerd is ook waar. Zita Wauters en Nono Wauters zijn alles voor Koen. “Op 25 oktober wordt Zita 18 jaar. Dan is ze officieel volwassen. De tijd vliegt! Zita is een mooie jonge vrouw die met beide voeten in de wereld staat en weet wat ze wil. Soms een beetje koppig, maar ze blijft mijn kleine meisje.”

Wat Zita binnenkort gaat studeren, daar kan papa Koen nog geen antwoord op geven. “Toen ik achttien was, wist ik ook nog niet wat ik met mijn leven wilde aanvangen. Maar uiteindelijk komt het allemaal goed. Van mij mogen m’n kinderen doen wat ze willen, als ze het maar met passie en overtuiging doen. Ik zal nooit iets forceren.”