You are here

Koen Wauters: 'Uit elkaar gaan is shit'

26/05/2020 06:06-

"Lockdown of niet, dat is gewoon een shitperiode"

Koen Wauters en zijn vrouw Valerie maakten midden januari bekend dat zij na een huwelijk van ruim 15 jaar uit elkaar gingen. 15 Jaar huwelijk, een relatie van 17 jaar en twee kinderen: Zita en Nono. Het nieuws sloeg bij velen in als een bom, anderen hadden het zien aankomen omdat er eerder toch al wel wat over Valerie en Koen geschreven werd.

In 'Gert Late Night' vertelde Koen over hoe hij één en ander in deze coronatijden ervaart. "Pfff, uit elkaar gaan is shit, lockdown of niet. Ik heb wel gemerkt dat ik toch redelijk op mezelf terugval, moet ik zeggen. In eerste instantie toch, want je hebt natuurlijk een paar goede vrienden waar je echt op rekent, mijn broer trouwens ook. Maar lockdown of niet, dat is gewoon een shitperiode."
Koen zat thuis met twee kinderen die nog naar school gaan of zouden moeten gaan. Want de afgelopen maanden hebben Zita en Nono van afstandsonderwijs genoten. "In het begin was dat zoeken en dan marcheert dat niet en kunnen ze cursussen niet downloaden. Zowel Zita als Nono hebben zich snel herpakt. Ik vind dat wel bewonderenswaardig. Preteaching, in mijn geval 14 en bijna 16, ik kan niet meer volgen hoor. Af en toe met Frans en Engels kan ik soms wel helpen, maar basicly hebben die wel alles zelf gedaan en dat vind ik knap."

"Ik zie die nog wel eens op school gaan zwaaien naar al de rest, maar veel meer zal het niet meer zijn denk ik. Tegen dat het nieuwe schooljaar start, hebben die bijna zes maanden niets gedaan", lacht Koen. Maar meteen herstelt hij zich. "Niets gedaan is ook niet waar, maar toch niet naar school gegaan."

Zita en Nono hebben elk een liefje en in het begin van de lockdown mochten zij hun liefje niet zien van hun papa. "Vanaf de bubbel werd uitgebreid, was dat meteen geklaard. Sindsdien is de schade toch wel ingehaald", lacht Koen. "Ik heb mijn ouders niet gezien, ik heb Kris drie keer gezien in drie maanden tijd. Ik ben daar toch zo strikt mogelijk in geweest. Iedereen die het laat hangen is mee verantwoordelijk voor een mogelijke opstaat", besluit Koen Wauters.

Meer nieuws over:

Valerie De Booser, Koen Wauters

Gerelateerde foto's:

Beat VTM

Koen Wauters - Dinant - 26/02/2020

Rode Neuzen Dag XL

Koen Wauters - Antwerpen - 29/11/2019

Groeten uit ...

Koen Wauters - Vilvoorde - 02/01/2019

Fashion 4 Charity 2018

Valerie De Booser - Mechelen - 08/03/2018

Rode Neuzen Concert

Koen Wauters - Antwerpen - 30/11/2016

Fashion 4 Charity 2016

Valerie De Booser - Mechelen - 24/03/2016

Persconferentie Plan K

Koen Wauters - Lennik - 24/08/2015

BV-volleybalwedstrijd

Koen Wauters - Antwerpen - 21/02/2015

Persconferentie Plan Belgïe

Koen Wauters - Gent - 11/10/2014

Fashion 4 Charity: herfst-wintercollectie

Valerie De Booser - Mechelen - 01/10/2013

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Koen Wauters